ARPA

Bizim arpamız gündem.

Saraylılar buna uzun yıllardır aklımızın almayacağı kadar para yatırıyor. Bizi huzursuz güvenli bölgemizde tutmak için bir sektör var. Ev hanımı trol var.  Sana arpa üretiyor. Tivit atıyor, mikrofona anırıyor, mitingde götünü yırtıyor. Mağarasına dönüp etsiz yahni pişiriyor filan. Bir trolün yaşam tarzına dair hiçbir fikrim yok.

Bizim arpamız gündem. Kendi kendimize çalıp söylüyoruz. Öfkemizi birbirimize söyleyip gazımızı atıyoruz, sakinleyip iki reels izledik mi tamam. Gelsin yurtdışında yaşama hayalleri gitsin plaza hayatı. Peki ya sorunlar? Bizim aramızda kalıyor. Tartışılıyor ve hiçbir çözüme ulaşmadan sönümleniyor. Çünkü başka sorun çıkıyor.

Bunları söylüyorum ama ben kötü biri değilim. Gerçekten kötü biri olsam kafanızı gündemle sikerdim. Siz misal seçim hileleriyle meşgulken bir anda dolar fırlardı. Kiraları düşünmeye başlamadan Gabar’da uzaylı yatağı bulurdum. Daha siz konuyu henüz anlamadan tüm devlet kanallarında konuyla alakası olmayan bir “Allah” derdim feleğiniz şaşardı.  


            Neyse ki kötü biri değilim. Peki bizde durum böyleyken onlarda nasıl?

Emin olun sizin için sorun olan her şey kimsenin sikinde değil. O esnada İç Anadolu’da bir adam hiç binemeyeceği Türk arabasına salya akıtmaktadır. Görüntü değiştiğinde aklı “hava kararınca karıya nasıl atlasam?” sorusuna takılmaktadır. Acınası hayatını kopyalamak tabi ki onun da hakkı. Ürüyor. Tabi içten içe bir yerlerinde biliyor mazut biraz ucuz olsa kenara daha çok para ayırabilir. Biliyor biraz öğrense modern tarım yapabilir. Kaliteli ürünler üretip kazancını katlayabilir. Ama tam aydınlanacak, Türk Savaş uçağını görüyor televizyonda. Ağzının suları akıyor. Sonra karıya nasıl atlasam? Sonra hep o hayalini kurduğu 6 şeritli asfalt yol. Sonra yine karı. Kahveci sepet havasına başladı. Yarım saat sonra çocuklar uyumuştu ve çıplaktı. Doggy tercih ettiler. Boşalmadan önce tavana bakıp ampulü gördü. Aklına TOGG geldi. Kadın dölün tutmaması için içinden dua ediyordu. Sonra dönüp yattılar.

Kadınların daha zeki olduğunu düşünüyorum. Ama tembeller.


Sylvan Clownson

/23175

Yorumlar